Борјан: Померамо границе, можда прођемо и групу

Голман Црвене звезде Милан Борјан каже да је његов тим победом над Ливерпулом са 2:0 наставио да пише историју и да сада треба веровати у пролаз у осмину финала Лиге шампиона. Фудбалери Црвене звезде савладали су Ливерпул са два гола Милана Павкова и закомпликовали ситуацију у Ц групи, пошто сада имају четири бода, само један мање од Пари Сен Жермена и два од Наполија и Ливерпула.

"Многи у нас нису веровали, али ми јесмо једни у друге. Имамо велику шансу, сада треба доказати у наредне две утакмице. Можда прођемо групу, треба веровати у то. Ушли смо у Лигу Европе, потом у Лигу шампиона и стално померати границе. Сигурно да можемо још", поручио је Борјан после утакмице на стадиону "Рајко Митић".

Након генерације из 1973. године, која је Ливерпулу на Енфилду нанела једини пораз у међународним утакмицама у 20. велику, Звезда је поново срушила енглеског великана.

"Свима нама значи ово. Нешто нестварно. Победили смо Ливерпул после 45 година, надамо се да ће се о нама причати као о генерацији из 1973", рекао је сјајни чувар мреже.

На питање да упореди атмосферу са Енфилда и са "Маракане", Борјан је био јасан.

"То не може да се пореди", алудирао је Борјан на фантастичну подршку пред 55.000 навијача на стадиону "Рајко Митић".

Црвено-бели у наредном колу Лиге шампиона гостују Наполију 28. новембра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво