Клоп: Невероватна атмосфера, ни Павков није очекивао ово

Тренер фудбалера Ливерпула Јирген Клоп честитао је победу Црвеној звезди у Лиги шампиона 2:0 и поручио да његов тим мора много боље уколико жели у другу фазу. Клоп је на јакни носио Наталијину рамонду, симбол којим се у Србији обележава Дан примирја у Првом светском рату.

"Било је тешко, атмосфера невероватна, фудбалска, било је доста бучно, поготово после другог гола, али могло је да се игра. Добро смо почели, али је после промашаја Стариџа све кренуло низбрдо, примили смо два гола. У наставку смо били бољи, али нисмо стварали шансе, сем у финишу", рекао је Клоп на конференцији за медије.

Он је истакао да га Звезда није изненадила тактички, да је све било слично као у Ливерпулу, с тим да је његов тим тамо одиграо боље.

На питање да прокоментарише игру двоструког стрелца Милана Павкова, Клоп је рекао:

"Знали смо га, али нисмо баш очекивали да постигне два гола" (смех). "Он је променио меч против Салцбурга, одиграо је фантастичан меч, други гол је посебно сјајан, мислим да је сам себе изненадио", поручио је немачки стручњак.

Клоп је побрао велике симпатије, а људску величину потврдио је тиме што се придружио Звездиним играчима и током меча носио симбол Наталијина рамонда којим се у Србији обележава Дан примирја у Првом светском рату.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се