Дегенек: Потценили нас; Бен: Све је горело

Фудбалери Црвене звезде Милош Дегенек и Ел Фарду Бен изјавили су након победе над Ливерпулом од 2:0 да је атмосфера на стадиону "Рајко Митић" била феноменална и да је Звезда потпуно заслужила тријумф.

Црвено-бели су головима Милана Павкова савладали Ливерпул (2:0) и дошли до историјске победе у Лиги шампиона.

"Увек разнишљамо о победи пре меча, па чак и против Ливерпула. Мислим да су нас потценили и платили су грешку. Овај тријумф не може да се пореди ни са једним, а посебно ми је драго због два гола Павкова", рекао је Дегенек новинарима после меча.

Како наглашава, Звезда је одиграла феноменално и потпуно заслуžила да постане први српски клуб са победом у Лиги шампиона.

Истовремено, није желео да пада у еуфорију, подсетивши и на високе поразе у Ливерпулу и Паризу.

"Не вири нико из џепа, сећате се пре две седмице прича да нисмо за ЛШ. Сад иде прица да смо предобри. Морамо јос много да радимо да играмо овакве утакмице. Код куће смо супер, у гостима смо примили 10 голова, али нисмо ми џак за пуњење".

Открио је и да је после меча причао са Џејсом Милнером и да му је пренео да никад није играо у оваквој атмосфери.

Његов саиграч Мохамед Ел Фарду Бен каже да је победа фантастична.

"Невероватно, била је сјајна атмосфера, све је" горело". Нисмо имали шта да изгубимо, а на крају смо победили. Павков је био одличан, нека настави овако", закључио је Бен.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи