Клоп: Навијачи су сјајни, али не бојимо се "Маракане"

Менаџер Ливерпула Јирген Клоп рекао је да је свестан да ће његов тим играти у бучној атмосфери у Београду против Црвене звезде у Лиги шампиона, али да се не плаши амбијента.

"Морамо да будемо спремни за борбу и велику утакмицу, ми смо Ливерпул и знамо шта то значи. Сигуран сам да ће моји играчи на прави начин реаговати. Београд прави сјајну атмосферу, али не бојимо се 'Маракане", рекао је Клоп на конференцији за новинаре на стадиону "Рајко Митић".

О дуелу са Црвеном звездом Клоп каже да није причао са бившим асистентом Жељком Бувачем, са којим је дуго сарађивао, али се нису најбоље растали.

"Нажалост, нисам научио српски језик, тежак је... Знам само псовке, али не бих да их изговорим", уз осмех поручује харизматични стручњак.

Клоп додаје да је Ливерпул пред императивом победе и да мора да дође до ње пред одлучујуће мечеве са Пари Сен Жерменом и Наполијем.

Фудбалер Ендру Робертсон очекује тријумф Ливерпула, али истиче да неце бити лако као што је било на Енфилду (4:0).

"Очекујемо посебну атмосферу, она пуно значи домаћем тиму и биће тешко. Ако победимо биће нам лакше за пролаз из групе и урадућемо све да до ње дођемо. Биће другачије него на Енфилду, знамо како је било Наполију, али верујем у наше способности", поручује леви бек "црвених".

Утакмица Ц групе Лиге шампиона између Црвене звезде и Ливерпула игра се у уторак на стадиону "Рајко Митић" од 18.55.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво