Бајерн и Наполи прате Јовића, Ајнтрахт хоће 30 милиона

Фудбалер Ајнтрахта из Франкфурта Лука Јовић, на позајмици из Бенфике, налази се на мети минхенског Бајерна и Наполија, преноси португалска "А Бола".

Немачки тим до краја сезоне има право да откупи 20-годишњег Србина за само шест милиона евра, што ће и урадити, а онда је спреман да саслуша све понуде од најмање 30 милиона.

Бајерн на челу са тренером Ником Ковачем, код кога је Јовић бљеснуо у Ајнтрахту, заинтересовао се за бившег фудбалера Црвене звезде након девет голова ове сезоне, међу којима је чак пет дао против Фортуне.

Уз баварског гиганта српског репрезентативца прати и Наполи, чији је тренер Карло Анћелоти такође показао жељу за трансфером.

Јовић троши другу сезону у Немачкој и укупно је постигао 18 голова, након што се у Бенфики није изборио за већу улогу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи