Јувентус одустао од Де Лихта, Миленковић прва опција

Шампион Италије Јувентус одустао је од одбамбеног фудбалера Ајакса Матијаса де Лихта и потпуно се окренуо српском репрезентативцу из Фиорентине Николи Миленковићу.

Како наводи Тутоспорт, холандски штопер био је прва мета "Старе даме", али због великог интересовања европских великана и цене од 50 милиона евра, колико захтева Ајакс, пре ће да изабере 21-годишњег Србина.

Миленковић је пројектован као замена за времешног Андреу Барзаљија, који следеће године пуни 38. година и вероватно завршава каријеру.

Исти извор наводи да ни бивши дефанзивац Партизана није јефтин, посебно што га желе Бајерн и Манчестер јунајтед, али и да су Јувентус и Фиорентина успешно сарађивали у трансферима, упркос незадовољству навијача.

Марко Пјаца је овог лета прешао из Торина у Фиренцу, а годину дана раније Федерико Бернадески у другом смеру, па се верује да би Миленковић могао да буде нови добар посао.

Миленковић ове сезоне игра сјајно, већ је постигао два гола у Серији А, а постао је и незамењив члан стартне поставе репрезентације Србије.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво