Рамос и Азар "стопирали" Контеа, Мартинез сада први пик

Управа Реал Мадрида одустала је од Антонија Контеа као наследника Ђулена Лоптегија због отпора играча на челу са капитеном Серхиом Рамосом, као и због чињенице да би његовим доласком практично затворили врата Едену Азару.

Рамос је у име играча пренео став председнику Флорентину Перезу да не желе тренера "тиранина" који је напустио Челси због лоше комуникације са звездама тима попут Азара, Дијега Косте или Вилијана, преноси АС.

Управо зато, као први пик сада фигурира Шпанац Роберто Мартинез, селектор Белгијанаца, који има и сјајне односе са Азаром, наравно, уз неопходне тренерске квалитете.

Реал јер синоћ сменио Лопетегија, а екипу ће до именовања новог шефа стручног штаба водити Сантјаго Солари.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
15° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се