Роналдо: Због Переза сам напустио Реал

Петоструки најбољи фудбалер света Кристијано Роналдо открио је да је председник Реала Флорентино Перез разлог зашто је напустио Мадрид и прешао у Јувентус.

Роналдо је додао да је осетио да више није био вреднован колико заслужује после бројних титула, односно три узастопне Лиге шампиона и да је зато у трансферу вредном 100 милиона евра појачао Јувентус.

"Осећао сам унутар клуба, пре свега од председника, да ме не третирају као када сам дошао. Пет година у Реалу био сам Кристијано Роналдо, а потом све мање. Перез ме је гледао другим очима, као да нисам био незамењив", рекао је Роналдо за Франс фудбал.

За Переза додаје да је увек имао утисак да се не труди да га задржи у краљевском клубу, а велики утицај на његову одлуку имао је и одлазак тренера Зинедина Зидана.

"Да је све било ствар новца отишао бих у Кину и зарађивао пет пута више него у Јувентусу или Реалу. Нисам дошао у Јувентус због новца. У Мадриду сам зарађивао исто, ако не и више. Разлика је у томе што су ме у торинском клубу заиста желели. Јасно су ми то ставили до знања и показали делима", наводи Португалац.

Освајање Златне лопте по шести пут, наглашава, није му опсесија.

"Не постављам то питање у овим условима. Већ знам, у срцу, да сам један од најбољих играч у историји. Наравно да желим да освојим опет Златну лопту, била би лаж да кажем супротно. Мислим да је заслужујем", завршава Роналдо.

Роналдо је имао спор почетак у Јувентусу, али је у последње време ухватио свој ритам и стигао до бројке од седам голова на 10 утакмица у Серији А.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво