Бајерн савладао АЕК, реми Јанг Бојса и Валенсије

Настављено је такмичење у Лиги шампиона Бајерн је на гостујућем терену савладао Аек са 2:0 (0:0), док су Јанг Бојс и Валенсија одиграли нерешено 1:1 (0:1).

Бајерн је гостова у Атини и забележио нови тријумф и са седам бодова држи прво место на табели групе Е. АЕК је уписао и трећи пораз којим је остао прикован за дно табеле. У овој групи су још Ајакс и Бенфика, који касније играју свој меч.

АЕК је пружио снажан отпор гостима из Минхена. Дуго је домаћин одолевао, успоставио је равнотежу на терену и стварао шансе.

У моментима када је домаћин бивао све опаснији Бајерн је доказао своју снагу и за два минута срушио све снове АЕК да може остварити повољнији резултат у овом мечу.

У 61. минуту Бајерн је повео. Сjaјан пас у казнени просто добио је Габри, упослио је слободног Мартинеза који је прецизним ударцем у висини беле тачке успео да погоди мрежу.

Само два минута касније на семафору је стајало 0:2. Сјајна акција Бајерна, Рафиња је у казненом простору, на другој страни у петерцу проналази самог Левандовског коме није било тешко да спроведе лопту у мрежу.

У четвртом колу следи дуел ове две екипе у Минхену.

У оквиру Групе Х Јанг Бојс и Валенсија одиграли су нерешено 1:1 (0:1). Валенсија је трећа на табели са два бода, а Јанг Бојс последњи, четврти са једним бодом. Прве две позиције заузимају Јувентус и Јунајтед, који касније играју свој меч.

Валенсија је повела у 26. минуту сусрета. Батшуаји је успео да превари одбрану домаћина, предлиблао је голмана и пласирао лопту у гол.

Јанг Бојс је до изједначења стигао у 66. минуту. У казненом простору оборен је Соу. Прецизан са беле тачке био је Оро, и донео изједначење својој екипи.

У наредном колу следи дуел ове две екипе, а домаћин ће бити Валенсија.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво