Видић: Роналдов повратак је велики моменат

Повратак португалског фудбалера Кристијана Роналда на Олд Трафорд је велики моменат за све, сматра његов бивши саиграч и капитен Манчестер јунајтеда Немања Видић.

Роналдо се у дресу Јувентуса враћа на место успеха, где је са Јунајтедом и Видићем у тиму освојио Лигу шампиона, три Премијер лиге и потпуно се афирмисао.

Португалац је играо у дресу Реала против "свог" Јунајтеда на Олд Трафорду 2013. годин, када је Реал победио са 2:1.

"Играо сам са Роналдом неколико година, освојили смо много трофеја и имамо одличне успомене. Велики је тренутак његов повратак на Олд Трафорд, надам се да овог пута неће да победи. Кристијано је врхунски играч и било је сјајно бити његов саиграч", рекао је Видић за Омниспорт.

Видић и Роналдо су три и по сезоне били саиграчи, а онда је Португалац у дресу Реал Мадрида достигао зенит, срушио бројне рекорде и освојио све што се могло освојити.

"Мораш да имаш такве играче у тиму, они увек гурају напред друге. Фубдалери попут Роналда никада нису задовољни игром, хоће стално да напредују и зато су неопходни. Он је прави пример свима".

Утакмица Манчестер – Јувентус игра се од 21 сат на Олд Трафорду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи