Друга шанса за Мориња у Мадриду

Потпуно очекивано, Реал тражи новог тренера. Потпуно неочекивано, у Мадриду озбиљно размишљају о Жозеу Морињу.

Шампион Европе ступио је у контакт с менаџером Манчестер јунајтеда Жозеом Морињом, јавља лист Паис.

Како се наводи, Португалац жели да прво сачека расплет на Олд Трафорду, односно да ли ће бити отпуштен због лоших резултата, а онда и да озбиљније уђе у преговоре са Реалом.

Морињо је "преживео" протеклу недељу, после преокрета против Њукасла (3:2) и ремија са Челсијем (2:2), али и даље му није сигуран статус у Јунајтеду, посебно пред меч са Јувентусом у Лиги шампиона.

Португалац је разговарао о повратку у Мадрид са директором Реала Хосеом Анхелом Санчезом. Морињо је добио отказ у Мадриду 2013. године после три сезоне у којима је освојио Ла лигу, Куп краља и Суперкуп Шпаније.

Камен спотицања у целој причи је што Португалац нема добар однос са кључним првотимцима Реала – капитеном Серхиом Рамосом, Марселом и Данијем Карвахалом.

Тренер Реала Ђулен Лопетеги (који је жртвовао посао селектора Шпаније због посла у Мадриду) јесте пред сменом због катастрофалних резултата, а као наследник помиње се још доскорашњи менаџер Челсија Антонио Конте.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи