Ултиматум Јокановићу – победи Борнмут и Хадерсфилд или отказ

Српски фудбалски стручњак Славиша Јокановић налази се под притиском у Фуламу јер је добио ултиматум од управе да поправи игру и резултате у наредна два меча против Борнмута и Хадерсфилда у Премијер лиги, преносе Тајмс и Мирор.

Јокановићев Фулам је изгубио последње три утакмице у енглеском првенству (Евертон 3:0, Арсенал 5:1, Кардиф 4:2), а после последњег пораза статус Србина више није сигуран.

Пред њим је задатак да тргне екипу, чији напад предводи српски репрезентативац Александар Митровић, и крене са бољим резултатима већ од суботе, када дочекује Борнмут.

Како наводе британски медији, уколико не испуни очекивања против Борнмута и Хадерсфилда, између тога и против Манчестер ситија у Лига купу, добиће отказ.

Фулам има само једну победу у девет кола Премијер лиге, уз чак 25 примљених голова, и налази се опасној зони.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи