Реми Спартака и Партизана у Кули

Фудбалери суботичког Спартака и Партизана одграли су нерешено 0:0 у Кули, у претпоследњем мечу 12. кола Суперлиге Србије. Црно-бели имали већи посед али јалово нападали, Суботичани пропустили две одличне прилике да дођу до победе.

Вицешампион Србије није блистао у Кули, а у две ситуације био је врло близу да прими гол и остане и бет једног бода.

Прва се десила у 30. минуту, када је Чечарић промашио оправдано досуђени пенал који је скривио Шћекић.

Друга се десила у другом минуту надокнаде, када је након одличног продора и ценаршута Вукчевића резервиста Дунђерски слабо шутирао из непосредне близине, право у Стојковића.

На другој страни, црно-бели су били доминантни у поседу (78-22%), али су напади ка голу одличног остојича били углавном јалови, са лошом завршницом.

Најближи голу били су након шута Јанковића са дистанце у 65. минуту и у 86. минуту након "скраћеног корнера" Пантића, када су прво Николић и Рикардо, а потом и Милетић били у шанси, али лопта на крају одлази високо преко гола.

Ток меча:

14.53 - Крај меча, без голова у Кули - 0:0. 

14.51 - Велика прилика за резерсвисту Дунђерског у другом минуту надокнаде, који лоше шутира са три-четири метра, право у Стојковића. 

14.48 - Четири минута надокнаде... 

14.43 - Велика гужва пред голом Спартака у 86. минуту након "скраћеног корнера" Пантића, Николић и Рикардо су били у шанси, потом лопта долази до Милетића који шутира високо преко гола са 6-7 метара. 

14.37 - Појачава притисак Партизан, све чешће је пред голом домаћина, али успеха за сада... 

14.22 - Пробао је Марко Јанковић десном ногом, али је лопта отишла мало поред гола.  

14.08 - Продор Милетића по десној страни, улазак у шеснаестерац али и добра одбрана добро постављеног Остојића

14.03 - Настављен је меч. Измена у редовима гостују, Здјелар је заменио Шћекића. 

13.48 - Завршено је прво полувреме, без голова (0:0) али не и без узбуђења. 

13.45 - Играће се још три минута. 

13.38 - Нова гужва у шеснаестерцу Партизана, Стојковић је срушио Текијашког, који је био у одличној ситуацији, али судија Васић не свира ништа овога пута. Нејасно је да ли је нападач домаћих био у офсјаду. Милошевић из Спартака добија жути картон због протеста.

13.32 - Пенал за Спартак у 32. минуту након оштрок старта Шчекића, али Чечарић промашује! Заправо, шутирао је врло лоше што је Стојковић лако прочитао и одбранио!

13.18 - Након једног дуела Шћекић остаје на трави. Указује му се помоћ, након које је показао стручном штабу да ће ипак моћи да настави меч... 

13.10 - Партизан држи лопту и покушава, али за сада без озбиљних дешавања у Кули.

13.00 - Почео је меч...

12.30 - Састави тимова:

СПАРТАК: Остојић - Текијашки, Ћаласан, Керкез, Милошевић - Марчић, Шимура, Главчић - Чечарић, Обрадовић, Денковић.

ПАРТИЗАН: Стојковић - Н. Р. Милетић, Марковић, Валијенте, Урошевић - Косовић, Шћекић - Јанковић, Пантић, Закарић - Рикардо

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво