Ђенова прва освојила бод против Јувентуса ове сезоне

Фудбалери Јувентуса и Ђенове одиграли су нерешено 1:1 (1:0) у мечу деветог кола Серије А. Кристијано Роналдо постао први играч који је постигао 400 голова у Лигама петице. Наполи убедљив против Удинезеа - 3:0.

Гости из Ђенове успели су да буду први тим ове сезоне у Серији А који ј еуспео да освоји макар бод против Јувентуса. „Стара дама" је после осам победа забележила први нерешен резултат.

Наравно Јувентус ће и после овог кола задржати челну позицију на табели са 25 бодова. Ђенова са четири победе и једним нерешеним резултато је сакупила 13 бодива и тренутно је на 10. месту на табели.

Први гол постигао је Кристијано Роналдо у 18. минуту. После велике гужве лопта је уз доса среће стигла до Роналда, коме није било тешко да је са неколоко метара пошаље у мрежу. Био је то његов 400. гол у Лигама петице.

Ђенова је до изједначења стигла у 67. минуту. Након центаршута Куаме са ивице гол-аута одлично је реговао Беса и главом затресао мрежу.

У наредном колу Јувентус гостује код Емполија, док Ђенова дочекује екипу Удинезеа.

Наполи је савладао Удинезе са 3:0, и приближио се Јувентусу на четири бода заостатка. Наполи је повео преко Руиза у 14. минуту сусрета. Предност је увећао Мертенс у 82. минуту из пенала. Коначан резултат поставио је Рог у 86. минуту.

 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво