"Краљ" још једном на коленима, победа Барсе у сенци повреде МЕсија

Фудбалери Реала изгубили су на свом терену од Левантеа 2:1, у утакмици деветог кола Ла Лиге. То је четврти пораз Мадриђана у последњих пет мечева у свим такмичењима. Барселона савладал Севиљу са 4:2, Меси у 17. минуту напустио меч због повреде руке.

Фудбалери Реала су троструки узастопни шампиони Европе, али у овом периоду не могу никога да победе. Последњи ударац "краљу" нанео је Леванте, који је на "Бернабеу" славио 2:1.

Гости су већ у првом поолувремену имали два гола предности, погоцима Моралеса и Рођера са беле тачке.

Једини гол за Реал постигао је Марсело у 72. минуту утакмице.

Фудбалери Реал Мадрида поставили су неславан рекорд клуба од чак 481 минута без постигнутог гола. 

Реал је после трећег пораза у последња четири кола тренутно на петом месту на табели Примере и то после непотпуног деветог кола.

Барселона је савладала Севиљу на свом терену са 4:2. Победа је пала у сенку повреде Месија, који је у 17. минуту након једног дуела пао на десну руку, а након лекарске интервенције морао је да напусти меч.

Барса је повела у већ у другом минуту голом Кутиња на асистенцију Месија. Предност је увећао Меси у 12. минуту, а асистирао му је Суарез.

Суарез је био сигуран са беле тачке у 63. минуту. Севиља је смањила у 79. преко Сараабија. Док је Ракитић отклонио све недоумице, уколико су постојале, када је у 88. минуту повећао на 4.1. Коначан резултат поставио је Муријел у првој минути надокнаде.  

 

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи