Мирковић: Квалитет Спартака не одговара стању на табели

Тренер фудбалера Партизана Зоран Мирковић рекао је да респектује екипу Спартака из Суботице са колегом Предрагом Роганом и да је незаслужено у доњем дому табеле.

"Очекује нас Спартак у термину на који нисмо навикли, квалитет противника не одговара стању на табели. Изузетно ценим новог тренера Рогана, мог "класића", све његове екипе играју веома агресивно... Спартак има квалитет, чврсти су, са интересантним играчима попут Чечарића и Шимуре", рекао је Мирковић на конференцији за медије у Спортском центру Телеоптик.

За предстојећи меч Мирковић неће моћи да рачуна на повређеног Сашу Илића, док и Зоран Тошић и Златан Шеховић још нису спремни.

Како је открио, квалиетет терена у Кули је у добром стању.

"Имам информацију да је терен добар, иако је мало ужи у односу на остале из Суперлиге. Била је и опција да се игра у Новом Саду, али је сигурно у Кули бољи терен".

На констатацију новинара да се тренери из омладинске школе памте по броју репрезентативаца, Мирковић је уз осмех прекинуо "Ако није Мурињо".

"Прикључили смо неколико играча из омладинске школе. Филип Младеновић је бисер, али је јако млад и има много времена да дође до готовог производа", закључио је он.

Утакмица 12. кола Суперлиге Спартак - Партизан игра се у недељу са почетком у 13 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво