Видал, туча због које боли џеп

Чилеански фудбалер Артуро Видал кажњен је са чак 800.000 евра од Суда у Минхену због туче прошле године док је био члан Бајерна.

Везиста Барселоне санкционисан је са 80 дана у вредности плате, односно 10.000 евра по дану, а није присуствовао пресуди у Минхену због утакмице репрезентација Чилеа и Мексика, јавља Билд.

Видал је заједно са полубратом окривљен да је напао једну особу у ноћном клубу у Минхену, што се видело на снимцима сигурносних камера.

Чилеанац је познат је по бурном темпераменту, чак је долазио на тренинге репрезентације и у Бајерну у алкохолисаном стању и зато био кажњаван.

Карактер му је дошао и до изражаја у Барселони, након што се јавно бунио због мале минутаже јер је само два пута био у стартној постави на осам утакмица Ла Лиге.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво