Николић: Желим гол против Спартака

Нападач Партизана Немања Николић рекао је да има жељу да постигне гол суботичком Спартаку, али да га не би прославио из поштовања према бившем клубу.

Николић, који сутра пуни 26. година, пожелео је да има још бољи учинак на терену и освоји шампионску титулу са Партизаном.

"Вероватно сте и сами приметили да немам обичај да прослављам голове нешто специјално, али сигурно да се не бих радовао из поштовања према бившем клубу. Али свакако желим да постигнем гол, јер је то у опису моје позиције на терену", рекао је Николић за сајт црно-белих.

Он је додао да је захвалан Спартаку јер је добио одскочну даску за трансфер у Партизан овог лета.

"Спартак је омогућио не само мени, већ и другим играчима да расту и напредују, па се самим тим се и њиховим одласком у друге клубове тим много изменио од оног који сам познавао. Нисам испратио све њихове мечеве, али резултати који их сада прате не смеју да нас заварају и опусте, јер мислим да је екипа Спартака тренутно пала после тежег календара услед квалификација за Лигу Европе".

Као највећу опасност означио је нападача Бојана Чечарића, за кога каже да има одличан ударац ногом и главом.

Утакмица 12. кола Суперлиге између фудбалера Спартака и Партизана игра се у недељу од 13 сати на стадиону у Кули.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво