Меси и екипа траже Погбу, а и Нејмар је у игри

Неколицина фудбалера Барселоне, на челу са алфом и омегом Блаугране - Леом Месијем, тражи од управе да обогати играчки кадар Полом Погбом.

Уз Месија су Ђерар Пике, као и Погбини саиграчи из репрезентације Француске Усман Дембеле и Самјуел Умтити, преноси Дејли мејл.

У каталонском клубу постоји и другачије мишљење, јер скаути сматрају да се Погба не би уклопио у екипу, са чиме се не слаже ни тренер Ернесто Валверде.

Барселона је и летос хтела Погбу, али Манчестер јунајтед није хтео ни да преговора око одласка једног од кључних играча.

Француски везиста незадовољан је на Олд Трафорду, посебно после сукоба са менаџером Жозеом Морињом и сигурно би прихватио позив Барселоне.

На другом фронту, још занимљивих вести - Кадена сер преноси да ће Пари Сен Жермен допустити Нејмару да се наредног лета врати у Шпанију за 220 милиона, али није јасно да ли ће Бразилац у Реал или Барселону.

Нејмар би тако у периоду од само три године направио и други огроман трансфер, након што је два милиона више од поменуте суме прешао у Париз из Барселоне.

Бразилац је незадвољан у ПСЖ-у јер је у "сенци" Килијана Мбапеа, а и више му се свиђа живот у Шпанији.

Нејмар је велика жеља првог човека Реала Флорентина Переза, а чини се да се отопљавају односи између челних људи Барселоне и Бразилца, након што су пале тешке речи приликом одласка.

Без обзира на то, Нејмар је и у ПСЖ-у наставио са бриљантним партијама и на 41 утакмици дао је 39 голова.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара