Венгер: Враћам се послу од 1. јануара…

Француски фудбалски стручњак Арсен Венгер потврдио је да је спреман да се врати послу пет месеци од одласка из Арсенала у којем је провео више од две деценије. Венгер није желео да открива детаље, само да га желе као селектора селекције Јапана и да верује да ће од почетка 2019. године започети нови ангажман.

"Верујем да крећем 1. јануара, не знам још где. Одмарам и спреман сам за нови посао. Постоје неке репрезентације које ме хоће, можда одем у Јапан, постоје понуде из различитих делова света", рекао је Венгер за немачки Билд.

Венгер је обележио једну епоху у Арсеналу јер је за 22 године освојио три Премијер лиге и по седам ФА купова и Комјунити шилдова, а стигао је и до финала Лиге шампиона 2006. године када је у финалу поражен од Барселоне (2:1) у Паризу.

Он је већ радио у Јапану када је водио Нагоју, а био је тренер и Нансија и Монака.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво