Црвена звезда рутински савладала Динамо у Врању

Динамо – Црвена звезда 0:2 (0:1). Фудбалери Црвене звезде савладали су Динамо у Врању и пласирали се у осмину финала Купа Србије. Жреб за осмину финала Купа Србије одржаће се у петак у 12 сати, у Кући фудбала у Старој Пазови.

Црвено-бели су наступили у нешто измењеном саставу. „Резервисти" жељни доказивања лако су сломили отпор Врањанаца и сигурном игром дошли до победе и пласмана у осмину финала Купа Србије.

Црвена звезда је повела у 15. минуту сусрета. После брзе акције Хајдин је упутио идеалан центаршут с леве стране. Лопта је пала испред супротне стативе, на њу је између два одбрамбена играча налетео Стојиљковић и затресао мрежу.

Звезда је наставила са нападима, стварала је шансе пред голом домаћина. Играчи Звезде су успели још два пута да затресу мрежу, али су голови оправдано поништени због офсајд позиција.

Домаћин је са превише респекта ушао у овај меч, тако да се у првом делу игре углавном концентрисао на одбрану и вребао грешке црвено-белих како би запретио из контре.

Црвено-бели су од самог старта другог полувремена кренули жестоко ка голу Динама. Већ после минут игре Чаушић је пропустио идеалну прилику да удвостручи предност своје екипе. Наставио је гост да напада и ствара шансе.

Звезда је удвостручила предност у 61. минуту. Ебисилио је лобовао одбрану домаћина, Симић је одлично утрчао у казнени простор, упослио је Јовељића на првој стативи, који матира голмана Ђурића.

Гости су потом умирили темпо, створили још неколико прилика, али није било промене резултата до краја сусрета.

Жреб за осмину финала Купа Србије одржаће се у петак у 12 сати, у Кући фудбала у Старој Пазови.

Ток меча:

15.49 – Крај утакмице. Динамо Врање – Црвена звезда 0:2 (0:1).

15.46 – Полувреме, Напредак – Металац 1:0.

15.18 – ГОООЛ! Црвена звезда – Динамо 2:0. Сјајан пас Ебисилија, Симић одлично утрчава, проналази Јовељића испред прве стативе који успева да матира голмана. Играо се 61. минут.

15.03 – Сјајна акција црвено-белих на старту другог полувремена, Чаушић је остао сам испред голмана домаћина, шутирао је, али је голман Ђурић сјајно интервенисао.

15.02 – Почело је друго полувреме.

15.00 – Почео је меч између Напретка и Металца.

14.46 – Полувреме. Динамо – Звезда 0:1. Звезда је и после постигнутог гола створила још неколико прилика, али без промене резултата. Црвено-бели су постигли још два поготка, али оба су била оправдано поништена због офсајд ситуација.

14.15 – ГОООЛ! Црвена звезда води са 1:0. Никола Стојиљковић постиже погодак после центаршута Хајдина. Играо се 15. минут.

14.00 – Почео је меч... 

13.31Познати су састави тимова:

Динамо: Ђурић, Сурака, Станојевић, Пропадало, Јовановић, Ратковић, Стевановић, Јокић, Станковић, Гашић, Стевановић, Антић.

Црвена звезда: Поповић, Гобељић, Сумаила, Бабић, Хајдин, Срнић, Јовичић, Чаушић, Ебисилио, Јовељић, Стојиљковић.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво