Де Лаурентис: Ако избаце Звезду, ми остали да кренемо из почетка

Председник Наполија Аурелио Де Лаурентис изјавио је да, уколико се докаже да су постојале нечасне радње пред утакмицу Пари Сен Жермена и Црвене звезде, требало би поновити све мечеве у Ц групи Лиге шампиона без шампиона Србије.

Француски медији, пре свих "Екип", пренели су да су тамошње власти отвориле истрагу због сумњи да је било најава клађења на убедљив пораз Звезде у Паризу, односно да је неименовани челник црвено-белих хтео да уплати чак пет милиона евра.

"Све је могуће, али још се ништа званично није десило. Чуо сам да би, у случају избацивања Звезде, такмичење у нашој групи кренути испочетка и ништа неће да важи", рекао је Де Лаурентис, а преноси италијански "Ил Матино".

После два кола у Ц групи води Наполи са четири бода, по три имају Ливерпул и Пари Сен Жермен, а Звезда један.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи