Крстајић: Можемо да будемо незадовољни

Селектор фудбалске репрезентације Србије Младен Крстајић после ремија 0:0 у Букурешту каже да је екипа доминирала, али да на крају ипак може да буде незадовољна са четира бода у овој акцији.

"Поново смо показали да смо екипа у стварању, да имамо карактер, жељу и хтење да испунимо што смо зацртали. Доминирали смо, промашили пенал и играчима могу да захвалим и честитам од срца. Ипак, можемо да будемо незадовољни на крају зато што смо узели само четири бода", рекао је Крстајић.

На питање зашто није увео другог шпица Крстајић је рекао: "Држали смо контролу 90 минута и могли смо да правимо и трећу, али уласком Сергеја имали амо добар скок и могли да упаримо са Митровићем. На Светском смо ризиковали, ставили сте ме на маргине, како немам појма о фудбалу. Не може вам Бог више угодити. То су одлуке које сам ја донео и тако ће бити убудуће".

Он је поручио да је најважније што Србија све држи у својим рукама.

"Да сачекамо Црну Гору и видимо шта ће урадити. Држимо све у својим рукама и треба да се понашамо баш тако, јер смо први на табели", закључио је Крстајић.

Број коментара 23

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво