ПСЖ: Изненађени смо и огорчени оптужбама

Челници француског ПСЖ-а издали су саопштење спортском листу Екипу у којем се наводи да су веома изненађени и огорчени информацијом везаном о постојању сумње у покушај нечасних радњи уочи меча фудбалера Пари Сен Жермена и Црвене звезде (6:1) у Паризу у Лиги шампиона.

"Са највећим чуђењем и огорчењем сазнајемо за информацију коју је поделио Екип. Ни у једном тренутку, нико од чланова клуба није имао никакве разговоре осим стриктно организационих. Овом приликом, Пари Сен Жермен подсећа на своју посвећеност основним принцимпима спорта, интегритету такмичења и последичним одбацивањем свих радњи које доводе у питање тај интегритет", наводи се у саопштењу ПСЖ-а.

"Фудбалски клуб ПСЖ стоји на располагању истражитељима и неће толерисати ни најмању штету репутацији. Клуб задржава право да предузме правну акцију против сваког ко неистинама штети ПСЖ-у", додаје се у саопштењу.

Француски лист Екип објавио је да је Европска фудбалска унија упозорила француске власти да постоји сумња у покушај нечасних радњи уочи меча фудбалера Пари Сен Жермена и Црвене звезде.

Фудбалери Црвене звезде изгубили су 3. октобра у Паризу од Пари Сен Жермена са 6:1 (4:0), у утакмици 2. кола Ц групе Лиге шампиона. 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво