Икарди преговара са Интером око продужетка уговора

Капитен и најбољи стрелац Интера Мауро Икарди преговара са клубом око продужетка уговора, потврдио је спортски директор Пјетро Аусилио.

Интер покушава да осигура аргентинског фудбалера јер се све више пише о интересовању Реал Мадрида и Манчестер Јунајтеда.

"Са наше стране постоји жеља да му побољшамо услове и продужимо уговор, али и са друге. Икарди има уговор још три године, постоји велика вероватноћа да у наредним данима или месецима потпишемо нови. Ту нема проблема", рекао је Аусилио за италијански Скај.

Икарди у садашњем уговору има излазну клаузулу од 110 милиона евра, али само у прве две недеље јула, и Интер намерава да избаци ту ставку.

Аргентинац је пет година члан "нероазура" и постигао је чак 112 голова на 190 утакмица од доласка из Сампдорије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи