Крстајић: Братски у Подгорици, момци показали квалитет

Селектор фудбалске репрезентације Србије Младен Крстајић након победе против Црне Горе у Подгорици са 2:0, рекао је да је презадовољан игром и победом и апострофирао братски дочек у Подгорици.

"Све је било у Црној Гори братски. Жао ми је што је пре утакмице била прича да је утакмица високог ризика. Не знам разлог кад нема проблема никаквих. Правимо фаму без покрића. Утакмица је показала на терену и трибинама да су навијачи били коректни, играчи, права фајтерска борба", изјавио је Крстајић на конференцији за медије.

Он је посебно нагласио велики број младих играча у тиму, што је доказ да Србија има будућност.

"Момци су показали квалитет и карактер. Утакмицу је почело девет клинаца од 11, тотално подмлађена екипа. Једино Душан Тадић из старе генерације и Рукавина. То је још један плус и подстрек за даљи рад", казао је селектор.

Према његовим речима, није га разочарала Црна Гора, него је његова екипа сјајно контролисала игру, поготово у првом полувремену.

"Знали смо да Црна Гора има одличан квалитет, без обзира на то што је фалилло пар играча. И нама су два кључна, али они који су играли су показали карактер. Ови момци имају будућност и то су показали", рекао је Крстајић.

Следи дуел у Румунији и Крстајић каже да треба победу у Подгорици веома брзо заборавити .

"Имамо мало времена да се спремимо, концентрација мора да буде максимална на наредног противника", закључио је Крстајић.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво