Фабрика новца на "театру снова"

Манчестер јунајтед на првом месту фудбалских клубова на основу зараде од спонзорских уговора на годишњем нивоу.

Клуб са Олд Трафорда годишње заради 269 милиона евра од чак 68 комерцијалних уговора, а одмах иза је Барселона која годишње заради 261 милион и они су једини са преко 200 милиона, показала је анализа компаније CSM Sport & Entertainment.

Даље следе минхенски Бајерн, Реал Мадрид, потом четири енглеска клуба - Челси, Манчестер сити, Арсенал и Ливерпул, а Топ 10 заокружују Пари Сен Жермен и Јувентус.

Гледајући лиге, није изненађење да је на челу листе енглеска Премијер лига чији клубови само на основу спонзора приходују 1,2 милијарде евра, друга је немачка Бундеслига са доста мање - 734,7 милиона, а иза су шпанска Ла Лига (678,5 милиона) и италијанска Серија А (439,3 милиона).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи