Звезда, ипак, надиграла Земун

Фудбалери Црвене звезде успели су да надиграју Земун са 2:1 (1:1) на стадиону у Горњој Вароши у последњој утакмици 11. кола Суперлиге Србије. Иако су фудбалери Земуна први повели у мечу и добром тактиком успевали да држе тим црвено-белих на дистанци, попустили су у самом финишу утакмице и поражени на свом терену.

Од самог почетка утакмице играчи Црвене звезде су серијом напада покушавали да савладају голмана Земуна, али није било праве завршнице.

На другој страни, фудбалери Земуна су већ у деветом минуту искористили други контранапад на утакмици и повели са 1:0 голом Николе Стојковића који је искористио добар центаршут Филипа Кукуличића.

У наставку фудбалери црвено-белих су наставили притисак и у 21. минуту дошли до једанаестерца, када је у казненом простору обојен Јованчић, али Ембесилијо погађа стативу. И када се учинило да ће се на паузу отићи без промене резултата, у последњим тренуцима првог полувремена Филип Стојковић се пробио по десној страни и центрирао, а лопта се одбија до Дејана Јовељића који лопту шаље у небрањени угао гола за изједначење резултата на 1:1.

У другом полувремену темпо је био мало слабији, али су црвено-бели наставили са притиском на одбрану Знемуна која је успевала да сачува свој гол све до самог финиша утакмице.
Тек је почео први минут судијске надокнаде када је у једном од бројних напада црвено-белих Боаћи додао лопту Марину који постиже погодак за коначних 2:1 у дуелу Земуна и Црвене звезде.

Црвена звезда је са 31 бодом ојачала прву позицију на табели и сада има 7 бодова предности у односу на Партизан и Раднички из Ниша.

Ток Меча:

14.54 - Крај меча! Црвена звезда је савладала Земин са 2:1.

14.50 - Гооол! Звезда води са 2:1. У самом финишу меча, на почетку судијске надокнаде, Марин постиже погодак на додавање Боаћија.

14.35 - Голман Земуна Марко Милошевић добија жути картон због одуговлачења игре.

14.32 - Измене у тимовима Звезде и Земуна. Из игре у тиму Земуна излази Тошески а у игру улази Ђаловић у звезди излази Ембецилио а улази Боаћи.

14.30 - Статива за црвено-беле. Марин шутира са дистанце и погађа десну стативу гола Земуна.

14.11 - Милош Дегенек добија жути картон због фаула пред казненим простором Црвене звезде.

14.04 - Настављено је надметање Земуна и Црвене звезде. За почетак другог полувремена лопту са центра повели су играчи Земуна. Звезда наставља меч са две измене у тиму. Са терена су отишли Јовељић и Крстичић а у игри су Кафу и Јовичић.

13.49 - Крај првој полувремена.

13.48 - Гооол! Звезда изједначује на 1:1 голом Дејана Јовељића у самом финишу првог полувремена. Филип Стојковић се пробио по десној страни и центрирао, а лопта се одбија до Дејана Јовељића који лопту шаље у небрањени угао гола за изједначење резултата.

13.38 - Јованчић прави фаул на средини терена како би спречио нови контранапад Земуна и добија први жути картон на утакмици.

13.34 - После корнера са леве стране гола Земуна, Срђан Бабић шаље главом лопту мало крај гола. Одмах потом, на другој страни, Филип Кукуличић у контранападу по десној страни, али непрецизно шутура крај гола Црвене звезде.

13.22 - Ембесилио погађа стативу! Остаје 1:0 за Земун.

13.21 - Једанаестерац за Црвену звезду! Јованчић је оборен у шеснаестерцу и судија Јовановић свира пенал за црвено-беле.

13.20 - Велики притисак Црвене звезде. Од самог старта утакмице смењује се напад за нападом црвено-белих фудбалера, али нема завршнице у шеснаестерцу Земуна који, после вођства, покушавају да смири и успори игру. 

13.10 - Гоол! Земун води са 1:0. Фудбалери Земуна користе други контранапат на утакмици и голом Николе Стојковића прелазе у вођство од 1:0.

13.01 - Већ у првом минуту две шансе за црвено-беле у шеснаестрцу Земуна наговештавају стил игре којим ће наставити утакмицу.

13.00 - Почела је утакмица Земуна и Црвене звезде. Први посед лопте имају фудбалери Црвене звезде.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво