Велики преокрет "ђавола", Алексис "сачувао" Мориња

Фудбалери Манчестер јунајтеда савладали су на свом терену екипу Њукасла са 3:2, иако су на полувремену имали два гола заостатка. Алексис Санчес у 90. минуту донео три бода својој екипи и "сачувао" Жозеа Мориња на клупи Јунајтеда.

Још један тежак и турбулентан дан за навијаче Манчестер јунајтеда овога пута завршен је позитивно – "ђаволи" су са 3:2 савладали екипу Њукасла, иако су на полувремену имали два гола минуса.

Кенеди и Муто су већ у десетом минуту донели велику предност гостима са севера Енглеске и навијачи на "Олд трафорду" већ су лицитирали ко ће бити нови менаџер њиховог клуба.

Ипак, Морињова екипа је у наставку заиграла много боље, што је још важније ефикасније, па су "ђаволи" стигли до тек друге победе у осам гола Премијер лиге.

Прво је Хуан Мата смањио из слободног ударца, да би Марсијал после солопродора донео изједначење Јунајтеду. Коначан резултат 3:2 поставио је Алексис Санчес.

Иначе, у току утакмице на друштвеним мрежама појавила се информација да Јунајтед неће продати Пола Погбу у јануарском прелазном року.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи