Тотенхем савладао Кардиф, убедљив пораз Вотфорда

Фудбалери Тотенхема савладали су екипу Кардифа са 1:0 на свом стадиону у мечу осмог кола енглеске Премијер лиге. Победе су уписали још и Борнмут, Евертон и Вулфси.

Кардиф је остао једина екипа Премијер лиге којој Хари Кејн није постигао гол, али је уместо њега то урадио Дајер у осмом минуту утакмице када је и постављен коначан резултат.

Тотенхем је након осам одиграних утакмица уписао 18. бод, чиме тренутно заузима трећу позицију, док је Кардиф последњепласирана екипа са два бода. 

Евертон је у гостима тријумфовао над Лестером са 2:1, стрелци за "карамеле" били су Ричарлисон и Сигурдсон, док је једини погодак за "лисице" постигао Переира.

Једно од најпријатнијих изненађења у досадашњем току сезоне, екипа Вотфорда доживела је дебакл на свом стадиону од Борнмута који је тријумфовао са 4:0.

Два гола за госте постигао је Кинг, док су стрелци били још Брукс и Вилсон.

Вулвеерхемптон је славио голом Доертија над Кристал Паласом у гостима. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво