Партизан убедљив против Вождовца

Фудбалери Партизана убедљиво су са 4:0 савладали екипу Вождовца на свом стадиону у мечу 11. кола Суперлиге Србије.

Црно-бели одиграли су одличан меч пред својим навијачима, пошто су контролисали темпо и били бољи од противника готово свих 90 минута.

Након почетног испитивања снага, Партизан је повео у 19. минуту. Након корнера који је извео Пантић, Милетић је одлично реаговао и најбоље се снашао у гужви у петерцу ривала сместивши лопту у мрежу.

Од тог тренутка црно-бели су заиграли конкретније и лакше долазили у изгледније ситуације пред гол противника.

На полувреме Партизан је отишао са два гола предности, пошто је у 41. минуту уиграну акцију из прекида крунисао Закарић, који је одложену лопту Николића прецизним ударцем послао од стативе у гол противника.

У другом полувремену играло се у знатно споријем ритму, али су поново виђена два поготка, оба у мрежи Вождовца.

Прво је Закарић постигао други гол у 72. минуту, када је након индиректног ударца и додавања Пантића снажно шутирао и поново матирао голмана Илића.

Коначних 4:0 поставио је Ђорђе Ивановић у последњим моментима сусрета, када је прецизним ударцем са ивице шеснаестерца постигао гол.

Партизан је уписао седму победу у 11 одиграних утакмица и са 24 бода тренутно заузима другу позицију.

Вождовац се са 11 освојених бодова налази на 11. месту. 

Комплетан распоред 11. кола: Партизан – Вождовац 4:0.

Субота: Младост – Раднички (16), Радник – Спартак (16), Мачва – Бачка (17), Чукарички – Динамо (18), Војводина – Напредак (18).

Недеља: Земун – Црвена звезда (13).

Табела: Црвена звезда 28 бодова, Партизан 24, Раднички 21, Чукарички 19, Младост Лучани 18, Војводина 15, Напредак 14, Рад 13, Бачка 12, Пролетер 11, Вождовац 11, Мачва 10, Земун 9, Радник 7, Спартак 7, Динамо Врање 6.

Овако је протекао меч: 

19.51 – Крај меча, победа Партизана над Вождовцем од 4:0.

19.50 – ГООЛ! Ђорђе Ивановић у последњим моментима меча постиже гол за 4:0.

19.28 – ГООЛ! Партизан води са 3:0 од 71. минута, поново је Закарић стрелац. Након индиректног ударца, Закарић је искоса унутар шеснаестерца снажно и прецизно шутирао и затресао мрежу "змајева".

19.02 – Настављен је меч...

18.46 – Крај првог полувремена, након 45 минута Партизан води са 2:0.

18.40 – ГООЛ! Партизан води са 2:0, стрелац је Закарић у 41. минуту. Сјајна акција Партизана након прекида, Николић је одложио лопту за Закарића, који је левом ногом од стативу шаље иза леђа голмана Вождовца.

18.37 – Добар продор Урошевића по левој страни, а потом и центаршут десном слабијом ногом, солидно је главом шутирао Гомес, али на месту је био голман Илић.

18.18 – ГООЛ! Партизан води од 19. минута са 1:0, Милетић је стрелац. Пантић је извео корнер, а најбоље у гужви у петерцу Вождовца снашао се Немања Милетић. 

18.07 – Прва прилика на мечу дело је Вождовца, када је Дуроњић избегао офсајд замку, заобишао Стојковића, али потом не баш најбоље шутирао, па је одбрана Партизана интервенисала у корнер.

18.00 – Почео је меч.

17.45 – Познати су састави обе екипе:

Партизан: Стојковић, Милетић, Валијенте, Марковић, Урошевић, Шћекић, Ђерлек, Пантић, Закарић, Николић, Гомес.

Вождовац: Илић, Ћирковић, Дуроњић, Јовановић, Ковачевић, Луковић, Максимовић, Михајловић, Милуновић, Павловић, Ступаревић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво