Звезда игра у другој најскупљој групи Лиге шампиона!

Дан након тешког пораза Црвене звезде у Паризу, појавио се интересантан графикон који открива да је српски шампион у другој најскупљој групи Лиге шампиона, као и то да је трећи са краја по вредности тима.

Црвена звезда после два кола у Лиги шампиона има један бод и један дати гол, уз шест примљених против ПСЖ-а.

Да то и није толико изненађујуће можда најбоље може да објасне подаци са графикона које је објавила руска спортска телевизија Матч на свом Твитер профилу, а који се позивају на Трансфермаркет.

Према тим прорачунима, Звезда се налази у другој најскупљој групи Лиге шампиона (група Ц), чија вредност тимова износи две милијарде два милиона и шестсто хиљада фунти! Наравно, црвено-бели су најјефтинији тим у групи са вредношћу састава од 39,51 милион фунти.

Прво место у групи држи Ливерпул са 788,4 милиона, док ПСЖ на другом месту има 734,85 а Наполи је трећи са "свега" 440,1 милион.

Једина група која је вреднија од оне у којој се налази српски шампион је група Б, коју чине Барселона, Тотенхем, Интер и ПСВ.

Занимљиво је да вредност тима Владана Милојевића није најмања у елитном такмичењу, пошто нижу вредност имају састави АЕК-а (34,56) и Плзена (27,32 милиона британских новчаница).

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво