Силва: Победили притисак; Меније: Звезда није ниво ПСЖ-а

Фудбалери Пари Сен Жермена Тијаго Силва и Томас Меније, после победе над Црвеном звездом (6:1) у Лиги шампиона, изјавили су да се на терену видело да је велика разлика у квалитету два тима.

Црвено-бели су доживели најтежи пораз у Европи и изједначили негативан рекорд стар 55 година, још од дуела са пољском Полонијом (6:1) у Интертото купу.

"Није било лако јер смо имали велики притисак пре утакмице. Звезда није имала шта да изгуби на нашем терену. Били смо фантастични у првом полувремену, веома фокусирани и морамо да наставимо у оваквом ритму", рекао је капитен Тијаго Силва после утакмице, а преноси Екип.

Меније, асистент код гола Анхела ди Марије, нагласио је да меч са Звездом није прави показатељ квалитета париског тима.

"Овај меч није мерило, Звезда није ниво Пари Сен Жермена, а ни Наполија ни Ливерпула, јер сви играју у великим лигама. Зато морамо да поредимо наше утакмице са противницима једнаким нашем квалитету", навео је Меније.

Белгијанац истиче да је ПСЖ био бољи у свим сегментима игре против шампиона Србије.

"Знатно више смо имали лопту у свом поседу, били смо чврсти, направили много шанси... Урадили смо све што смо хтели. Ипак, против јачег противника не бисмо могли тако. Играли смо баш као што је тренер Тухел тражио", закључио је он.

У наредном колу Ц групе Лиге шампиона Црвена звезда гостује у Ливерпулу, док ПСЖ дочекује Наполи 24. октобра.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво