Звезда без Боаћија у Паризу

Тим Црвене звезде отпутовао је за Париз, где ће се у среду састати са тимом Пари Сен Жермена у оквиру 2. кола Ц групе Лиге шампиона. Тренер црвено-белих Владан Милојевић повео је 21 играча, међу којима није центарфор Ричмонд Боаћи, који није успео да се опорави од повреде задње ложе.

Црвена звезда ће са знатно ослабљеним нападом изаћи у среду од 18.55 на "Парк принчева" на мегдан фаворизованом Пари Сен Жермену, јер њен центарфор Ричмонд Боаћи није успео да санира повреду задње ложе.

Тренер Звезде Владан Милојевић одлучио је да на списку за пут у Париз буде 21 играч и то:

Милан Борјан, Зоран Поповић, Филип Стојковић, Марко Гобељић, Вујадин Савић, Милош Дегенек, Срђан Бабић, Милан Родић, Ненад Крстичић, Бранко Јовичић, Душан Јованчић, Лоренцо Ебисилио, Ел Фарду Бен, Славољуб Срнић, Горан Чаушић, Милан Јевтовић, Вељко Симић, Марко Марин, Никола Стојиљковић, Кафу, Милан Павков.

Црвено-беле по доласку у Париз вечерас очекује и тренинг на стадиону "Парк принчева".

Утакмица 2. кола Лиге шампиона између Пари Сен Жермена и Црвене звезде игра се у среду од 18.55, што је нови термин за мечеве најквалитетнијег европског такмичења.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи