Милетић и Николић: Показали смо карактер, били смо бољи

Фудбалери Партизана Немања Р. Милетић и Немања Николић, стрелци у ремију против Радничког у Нишу (2:2), изјавили су да им је драго како је екипа реаговала после два гола минуса, али и да не могу да буду задовољни крајњим резултатом.

Партизан је после два гола заостатка успео да стигне до ремија у финишу у дербију 10. кола Суперлиге Србије, после којег сада има седам бодова мање од Црвене звезде.

"Знали смо да нас чека тешка утакмица. У првом полувремену нисмо користили шансе, те смо из једне њихове примили гол. Нажалост, кренуло је у другом полувремену како нисмо могли ни да сањамо, али смо и даље веровали да можемо, јер смо били бољи. Изванредан гол Николића, показао је његов квалитет као играча и покренуо нас", рекао је Милетић за клупски сајт.

Милетић, који је постигао гол у 85. минуту, погодак је посветио преминулом Душану Тодоровићу.

"Нисмо клонули духом, играли смо даље и указала се шанса коју сам искористио. Посветио сам гол нашем Дукију", поручио је он.

Његов саиграч Николић подсетио је да је гостовање на Чаиру један од најзахтевнијих мечева у првом делу сезоне.

"Раднички је искористио, слободно могу рећи, неку нашу поспаност и постигао два гола. Осим тога, даље нису створили неке изгледније шансе. Драго ми је што је екипа после примљеног и другог гола показала карактер и вољу за победом, коју нажалост нисмо остварили", рекао је Николић. Николић додаје да задовољство постоји јер су се црно-бели вратили из два гола минуса, али и да коначан исход никога не радује.

Фудбалери Партизана у 11. колу Суперлиге дочекују Вождовац наредног викенда.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво