Николић: Имамо право да се надамо трофеју

Фудбалер Партизан Немања Николић изјавио је да су црно-бели показали у вечитом дербију са Црвеном звездом шта могу и да у наредном колу против нишког Радничког желе победу.

Тим Зорана Мирковића победио је Колубару у шеснаестини финала Купа Србије у Лазаревцу 2:1 (1:0) головима Николића и Армина Ђерлека.

"Предстоји нам тешко гостовање у Нишу, где морамо ићи на победу и вратити се на победнички колосек у Суперлиги. Показали смо у утакмици са вечитим ривалом да смо боља екипа и да имамо права да се надамо трофеју", рекао је Николић клупски сајт.

Бивши нападач суботичког Спартака додао је да је Партизан оправдао улогу фаворита, игром и доминацијом кроз посед лопте.

"Гледали смо да се што мање потрошимо, јер смо искрено доста психички и физички исцрпљени после вечитог дербија и дешавања које не желим да коментаришем", казао је Николић.

Он је истакао да је Колубара изашла са правом екипом, која је једна од фаворита за повратак у Прву лигу Србије.

"Атмосфера је била одлична, а позитивно сам изненађен и квалитетом терена на којем може да им позавиди добар суперлигашки тим", казао је Николић.

Николић је похвалио игру читавог тима и честитао Слободану Урошевићу на одиграној утакмици коју је крунисао са две асистенције.

Утакмица 10. кола Суперлиге Србије Раднички Ниш - Партизан игра се у недељу од 19 сати на нишком Чаиру.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво