Лалатовић: Циљ остварен, добра увертира за Партизан

Тренер фудбалера Радничког из Ниша изјавио је да је победом против Бежаније 4:1 и пласманом у осмину финала Купа остварен циљ и направљена најбоља могућа увертира за првенствени дерби против Партизана.

"Нама је био циљ да се пласирамо у осмину финала и да направио добру увертиру за Партизан и на крају смо успели у томе. Први гол смо дали на време, а морам да кажем да је недопустив начин на који смо ривалу дозволили да изједначи. После тога сам морао да направим две измене, што се одмах осетило, успоставили смо доминацију и заслужено победили", рекао је Лалатовић.

Он је истакао да је поносан на најбољи старт сезоне у историји клуба са 20 од могућих 27 бодова.

"Поносан сам како смо отворили сезону и драго ми је што Партизан дочекујемо у најбољем могућем расположењу", поручио је Лалатовић.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи