Мирковић: Нема опуштања после дербија, идемо даље...

Тренер фудбалера Партизана Зоран Мирковић изјавио је да екипа не сме да се опусти после дербија и да је сада фокус на победу против Колубаре у шеснаестини финала Купа Србије. Меч је на програму у среду од 15 сати у Лазаревцу.

"Још се честито нису слегле страсти поле дербија, а већ имамо наредну обавезу. Нема поправног, Колубара је састављена од младих и од прекаљених играча, који су играли Суперлигу и у иностранству. Имају амбиције да се врате у Другу лигу, добру инфраструктуру, терен је у одличном стању, нова трибина је саграђена и очекујем одличан меч", рекао је Мирковић на конференцији за медије у Спортском центру Телеоптик.

Наравно, није могло ни без "анализе" Звездиног гола у дербију.

"Погледао сам снимак, једном или двапут, ниједан није убедио да јесте или да није гол, тако да не бих полемисао. Не треба да губимо енергију на те ствари, идемо даље и све нека иде својим током."

Мирковић је стао и у заштиту голмана Владимира Стојковића, који је "вруће главе" псоле дербија рекао да враћа пасош Србије.

"Не постоји човек који у неком моменту није изговорио нешто због чега се покајао. Како каже наш народ "тресне и остане жив". Стојковић се после меча извинио, не треба му сада "драти кожу". Мени као тренеру та изјава показује колико су моји играчи желели победу. Било би погубно да је рекао да се не каје и ја бих заиста ту ставио тачку", закључио је Мирковић.

Утакмица шеснаестине финала Купа Србије између Колубаре и Партизана игра се у среду од 15 сати у Лазаревцу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво