Црно-бели добили премије као да су победили

Иако је 158. "вечити" дерби завршен нерешеним резултатом (1:1), управа Партизана понаша се као да је меч добијен, па је исплатила премије за победу фудбалерима.

То је после меча новинарима потврдио генерални директор црно-белих Милош Вазура, не помињући износ.

"Партизан је данас исплатио премије за дерби играчима, јер за нас је дерби добијен!", рекао је Вазура.

Подсетимо, утакмица је завршена резултатом 1:1, а из табора тима из Хумске и даље тврде да лопта није прешла линију приликом Боаћијевог гола.

С друге стране, појавио се нови снимак тог момента, али и слика коју су објавили црвено-бели, који тврде да је, осим регуларног гола, том приликом Боаћи био држан за дрес и да је заслужио пенал.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво