Милојевић: Чист гол; Мирковић: Верујемо судији, али и Стојковићу

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић изјавио је да нема дилему да је изједначујући гол у дербију против Партизана регуларан. Тренер фудбалера Партизана Зоран Мирковић изјавио је да је екипа одиграла скоро перфектан меч против Звезде, али да остаје велики жал што није успела да победи.

"У припреми смо очекивали овакву утакмицу. Нисмо изашли добро, у дербију је то јако битно. Тешко је вратити се, али успели смо у другом полувремену да се консолидујемо и без обзира на њихову пречку, мислим да смо били бољи. Свима је припало по полувреме', рекао је Милојевић на конференцији за медије.

Он је признао да је еуфорија због Лиге шампиона оставила траг на његове играче.

"Нисмо били добри, али имали смо неке играче под вирусом, али пазите, ово је специфична утакмица, па и за Марина који је велики играч. Еуфорија је нормална, Лига шампиона, мени је жао што Партизан није у Лиги Европе. Не игра само квалитет у дербију. Идемо даље, сутра је нови дан"

Милојевић је изјавио да нема дилеме код изједначујућег гола.

"Гол чист као суза. Истог тренутка смо гледали снимак, на сваком се види да је унутра. За мене је гол чист"

Милојевић је додао да нема ништа против ВАР-а.

"Гол технологија постоји у Европи, сигурно би показао да је гол. Ја сам за то. Али, како ће то код нас? Волео бих да видим ВАР у Бугарској, Босни, Црној Гори, региону. Ово је Балкан, бојим се да би се на 30 секунди тражио ВАР. А опет, ако желимо у корак са светом, немам дилему", рекао је Милојевић и констатовао да шампионска трка, наравно, не може да буде завршена јер је почетак првенства.

Тренер Партизана Зоран Мирковић похвалио је игру својих изабраника.

"Момци су одиграли одлично, показали велику борбеност, али остаје жал за целим пленом. Добро смо отворили утакмицу, ималу ту дозу агресије која нам је раније несоатајала, али нажалост дали смо само један гол", рекао је Мирковић.

Он је истакао да је сада јасно у каквој су заблуди били сви који су о његовим играчима говорили лоше.

"О мојим играчима се претходних дана писало много лошега, мислим да су показали да заслужују више респекта. Морамо да играмо сваку утакмицу овако, то је пут".

Мирковић је и прокоментарисао Звездин гол.

"Није било теоретске шансе са видим, судија је досудио гол, остаје да му верујемо, али верујем и голману Стојковићу који тврди да није прешла. Снимак ће показати, ако га има, ако не, отишло је у небо"

Тренер Партизана јасно је рекао са се залаже за увођење ВАР-а.

"Кад се дешавају сталне грешке, не мислим само на Паризан, екипе напуштају терен, људи одлазе, ако судије не виде, онда нека види ВАР. Ја сам за то, искрено кажем, мада би то о мом клубу могло да направи проблем", поручио је Мирковић. 

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво