Миленковић стрелац у победи Фиорентине

Српски репрезентативац Никола Миленковић постигао је погодак у победи Фиорентине над Спалом 3:0, у утакмици петог кола Серије А. Парма са 2:0 савладала екипу Каљарија, Интер у финишу меча савладао Сампдорију.

Фиорентина је забележила трећи тријумф у новој сезони италијанског шампионата, савладавши на свом терену екипу Спала са 3:0.

Марко Пјаца довео је "љубичасте" до предности, да би на 2:0 повисио српски репрезентативац Никола Миленковић, својим другим поготком у сезони.

Коначан резултат поставио је Кијеза у другом полувремену.

Парма је са 2:0 савладала екипу Каљарија, а стрелци су били Инглезе у првом и Жервињо у другом полувремену.

У последњој утакмици дана, Интер је у Ђенови савладао Сампдорију 1:0, а стрелац јединог гола био је Брозовић у самом финишу меча.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи