Аплаузи за Петра Ристића

Омладинска школа Бродарца једна је од најбољих у нашој земљи у последњих неколико година, а њихов млади фудбалер Петар Ристић добио је признање за једног од најталентованијих играча у нашој земљи.

Омладинци Бродарца прошле сезоне наступали су у омладинској Лиги шампиона као прваци Србије. Снаге су тада одмерили и са вршњацима Манчестер јунајтеда од којих су нашалост испали у плеј-офу за улазак у групну фазу такмичења.

Члан те екипе био је и Петар Ристић, који је добио највише гласова у избору Спортифика за најталентованији тим Србије.

Награду Петру Ристићу доделила је Ружа Илић, која сматра да је ово само први корак у промоцији младих спортиста и тренера путем интернета, ен само у нашој земљи, већ и широм света.

Ова друштвена мрежа која окупља више од 10.000 талентованих спортиста, фудбалера и тренера који се активно баве спортом, омогућила је сваком младом такмичару да његови резултати буду видљиви. Ту нема лајкова, већ аплауза којима су спортисти награђени за свој учинак.

Алекса Пејић је саиграч младог Петра Ристића. Заједно су прошли све млађе категорије Бродарца, а за свог клупског колегу и друга има само речи хвале, свестан да ће му овакво призање бити само подстрек на путу ка професионалној каријери.

Дрогба, Ибрахимовић, Меси, Кристијано Роналдо и Гризман неки су од најпопуларнијих фудбалера на друштвеним мрежама. Иако је ова мрежа специјализована само за лиценциране спортисте и тренере, питање је колико та популарност утиче на младе играче.

Жељко Калајџић, тренер Бродарца, сматра да су друштвене мреже неизоставни део савременог друштва и да, уколико се правилно и умерено користе, не би требало да буду препрека младим играчима на путу ка успеху.

Омладинци Бродарца тренутно су пети на табели Омладинске лиге Србије, а 26. септембра очекује их одложени меч 7. кола са актуелним првацима Србије у овом узрасту, фудбалерима Црвене звезде.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво