Нова победа Херте, Дортмунду бод у Зинсхајму

Фудбалери Херте савладали су Борусију из Менхенгладбаха 4:2 и преузели прво место на табели после непотпуног четвртог кола. Борусија из Дортмунда извукла бод са играчем мање на гостовању Хофенхајму. Бајерн са 2:0 славио тријумф у Гелзенкирхену.

Херта је победом над Менхенгладбахом 4:2 освојила свој десети бод у четири кола и заузима друго место на табели Бундеслиге.

Гости су повели у Берлину голом Торгана Азара, али су домаћи до полувремена преокренули погоцима Ибишевића и Лазара.

У наставку је Ибишевић постигао још један погодак, Плеа је смањио на 3:2, а коначн резултат поставио Дуда у 73. минуту.

Хофенхајм и Борусија из Дортмунда играли су нерешено 1:1. Домаћи су повели голом Жоелинтона, да би "милионери" до бода дошли у 84. минуту голом Пулишића и то са играчем мање на терену.

Нирнберг је са 2:0 савладао екипу Хановера, Вердер је са 3:2 славио победу у Аугсбургу, док је Фрајбург са 3:1 добио на гостовању Волфсбургу.

У последњем мечу дана, Бајерн је као гост савладао екипу Шалкеа 2:0 и први је на табели са 12 бодова из четири одигране утакмице.

Стрелци за тим из Баварске били су Родригез у првом и Левандовски са беле тачке у другом полувремену.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи