Ливерпул и Сити убедљиви, Јунајтеду само бод

Фудбалери Ливерпула и Манчестер ситија остварили су убедљиве тријумфе у шестом колу Премијер лиге, док је Манчестер јунајтед играо 1:1 са Вулвсима на свом терену.

Ливерпул је очекивано савладао екипу Саутемптона на "Енфилду" 3:0, а сва три поготка домаћи су постигли у првом полувремену.

Хут је постигао аутогол у 10. минуту, Матип повећао на 2:0 у 21, да би коначан резултата поставио Мухамед Салах у финишу првог дела.

"Црвени" су тако задржали стопостотан учинак и са 18 бодова на челу су табеле Премијер лиге.

Манчестер сити савладао је екипу Кардифа на гостовању 5:0 и задржао корак за водећим. Агуеро, Бернардо Силва и Гундоган били су стрелци у првом полувремену, да би у наставку два поготка постигао Ријад Марез, који је у игру ушао уместо Агуера.

Манчестер јунајтед играо јенерешено 1:1 са екипом Вулвса. Домаћи су повели у првом делу голом Фреда, да би Жоао Мутињо поставио коначан резултат у 53. минуту.

Сигурне победе као домаћини остварили су Лестер против Хадерсфилда (3:1) и Барнли против Борнмута (4:0), док у мечу између Кристал Паласа и Њукасла није било голова.

У последњем мечу дана, Тотенхем је као гост савладао екипу Брајтона 2:1. Кејн са беле тачке и ламела били су стрелци за госте, да би коначан резултат у финишу меча поставио Нокарт.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи