Милојевић: Дерби увек посебан, можда и меч сезоне

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић уочи 158. "вечитог" дербија против Партизана поручио је да би предстојећи дуел у Хумској могао да буде пресудан меч сезоне.

"Без обзира на то што је првенствена утакмица, за три бода, дерби је посебна утакмица која се издваја, има посебан значај и више је од три бода. Нама је првенство приоритет, овај дерби је од посебног значаја, можда и најважнија утакмица у првенству, тако је гледамо, тако ћемо се спремати", рекао је Милојевић на конференцији за новинаре на стадиону "Рајко Митић".

Он се није сложио с мишљењем већег дела јавности да је Звезда фаворит.

"Јавност има право да износи став, али мислим да нема фаворита, тако је било у прошлости, биће и у будућности. Овде нема ни предности домаћег терена. Дерби је дерби, једна утакмица, углавном непредвидива", рекао је тренер црвено-белих.

Према његовим речима, кадровска ситуација је сасвим океј, једино Никола Стојиљковић има мало проблема са повредом.

"Имам пар дилема око тима. Имамо шест странаца, а право на четири на терену, видећемо за које ћемо се определити. Стварно имамо добар ростер, момци су сјајни професионалци, волео бих да можемо да, као рецимо на Кипру, сви буду ту. Али прописи су прописи", рекао је Милојевић. Он је такође истакао да лично не признаје емотивно пражњење после Лиге шампиона.

"Морамо да будемо навикнути на све, свака наредна утакмица мора да буде најбитнија, али ова је можда и најбитнија у сезони. И нема ту простора за било каква пражњења, то не признајем, професионалци смо и зна се шта се очекује", поручио је Милојевић.

Утакмица између Партизана и Црвене звезде игра се у недељу од 19 сати у Хумској.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво