Лалатовић: Победа у Сурдулици за улазак у историју

Тренер фудбалера Радничког Ненад Лалатовић верује у победу против Радника у Сурдулици, која би Нишлијама омогућила најбољи старт у историји клуба у првих девет кола.

"За мене је ово дерби, а у дербију опуштања не сме да буде, не мора да победи на папиру боља екипа, него ко буде више веровао у себе. Као тренер, до сада, никад нисам победио у Сурдулици. Био сам тамо три или четири пута, надам се да је дошло време да пробијем лед. Не идемо да водимо тамо рат, него да докажемо да смо међу четири велика клуба и да се вратимо у Ниш са нова три бода", рекао је Лалатовић на конференцији за медије.

Он је додао да не може да арчуна на двојицу фудбалера.

"Нома има температуру већ три дана, примао је инфузију, док Никодијевића мучи повреда зглоба. Добра је атмосфера на тренингу, видим да се играчи друже, подржавају један другог, стално су насмејани из тог рада и квалитета очекујем још боље игре и резултате".

Раднички ће уколико победи у Сурдулици имати најбољи првенствени старт у првих девет кола у историји.

"То је мотив више да у ову утакмицу уђемо максимално озбиљно и да Раднички под мојој комадом испише неке лепе странице историје. Понављам, Радник је добра екипа, не заслужују да буду при дну табеле. Свакако ћемо ићи на победу, јер нам треба добра увертира за Куп утакмицу са Бежанијом у среду, а онда и са Партизаном, па против Младости у Лучанима. Дакле, имамо јако тежак распоред до следећ репрезентативне паузе и веома је важно да наставимо са освајањем бодова", поручио је Лалатовић.

Утакмица 9. кола Суперлиге између Радника и Радничког игра се у суботу од 19 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво