Чаушић: Победа у Хумској приближава нас титули

Фудбалер Црвене звезде Горан Чаушић уверен је да је екипа Владана Милојевића боља од Партизана и да би је победа у Хумској приближила одбрани шампионске титуле, иако је тек пре два месеца почело такмичење у Суперлиги.

"После Европе и изузетно тешке утакмице са Наполијем следи још један неугодан сусрет. Очекујем тежак и борбен меч против Партизана, а тим са више жеље биће ближи победи. Имамо бољу екипу од црно-белих у овом тренутку и сви очекују да ћемо лако победити. Ипак, дерби је посебна утакмица за сваког играча и тешко је предвидети ток и исход", рекао је Чаушић за клупски сајт.

Чаушић додаје да нема разлога за бригу што се тиче умора после исцрпљујућег ремија са Наполијем (0:0) у Лиги шампиона.

"Имамо пет дана за одмор и припрему. Поседујемо велики број квалитетних фудбалера, адекватне замене за евентуалне уморне играче и ко год да добије шансу неће се осетити разлика или недостатак".

Признаје да ће бити посебно мотивисан јер игра први вечити дерби у сениорској конкуренцији, након што их је много одиграо у млађим категоријама.

"Веома сам узбуђен, са нестрпљењем очекујем сусрет. Играо сам дербије у млађим категоријама, ае ово ће ми бити први сениорски. Имамо бодовну предности, али се деле и сваки је веома значајан. Иако има још доста да се игра, победа би нас знатно приближила одбрани титуле", закључио је Чашић.

Утакмица 9. кола Суперлиге Србије између Партизана и Црвене звезде од 19 сати у недељу на стадиону у Хумској.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво