Хамшик напушта Наполи после 11 година?

Капитен фудбалера Наполија Марек Хамшик могао би у јануару да напусти тај клуб после 11 година, преноси Тутоспорт. Како се наводи, словачки репрезентативац размишља о одласку јер није "у центру" пројекта новог тренера Наполија Карла Анћелотија, код кога је само на једној од пет утакмица провео 90 минута на терену.

Хамшик пре три дана у Београду против Црвене звезде на старту Лиге шампиона није био у стартној постави, после чега су почеле приче да разматра одлазак са Сан Паола.

Одлични везиста овог лета био је довођен у везу са преласком у Кину, али је на крају одлучио да остане у клубу у који је дошао 2007. године из Бреше.

Хамшик је са 120 голова најефикаснији у историји клуба подно Везува на 503 утакмице, само осам од новог рекорда по броју наступа.

Са Наполијем је до сада освојио два трофеја Купа Италије и један национални Суперкуп.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи