Мирковић: Не плашим се никог, у дербију нека победи бољи

Тренер фудбалера Партизана Зоран Мирковић изјавио је након победе над Радом (1:0) да се види помак у игри црно белих и да је било доста добрих ствари.

"Било је ту доста добрих ствари, има помака у игри. Имали смо проблем са реализацијом поготово у првом полувремену, а у појединим деловима утакмице изгледало је као да су им ноге оковане", рекао је Мирковић после утакмице.

Он је честитао екипи Рада на фер и коректној утакмици и истакао да му је жао њихових повређених играча, такође је честитао и својој екипи на релативно доброј утакмици.

Када је реч о игри црно-белих Мирковић је рекао да генерално гледано може да буде задовољан, јер је направљена добра увертира за недељу и 158. вечити дерби против Црвене звезде.

"Хтели смо да дођемо до игре и посед је био на нашој страни, али у последњој трећини нисмо имали одлучност и убилачку агресивност да се постигне гол. Постигли смо гол у другом полувремену и онда смо изротирали мало другачије", казао је шеф струке црно-белих.

Мирковић је додао да има памћење као слон и да су му неке ствари кристало јасне.

"Конкретно, овај млади господин (Милош Ђорђић) који је судио вечерашњу утакмицу, судио нам је и против Мачве. Ако вратимо филм како је лако досуди пенал против нас, а онда како га лагано није досудио. Мени неке ствари овде нису јасне, у ствари, кристално су ми јасне. Ако нама у домаћем фудбалу требају овакве ствари, нема проблема, али ја нисам из те приче. Дуго сам у фудбалу и много добро га видим, осећам и ретко шта може да ми промакне, а знам и да "намиришем" неке ствари", казао је Мирковић.

На питање новинара да ли се плаши недеље Мирковић је истакао да нема чега да се се плашим.

"Не плашим се никога. Чега да се плашим? Зашто бих се плашио, али једноставно, једно са другим не иде", рекао је тренер црно-белих и додао да нека победи бољи.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво