Реал и Јувентус моћни и без Роналда

Фудбалери Реала из Мадрида савладали су на свом стадиону екипу Роме са 3:0 у мечу Групе Г. Јувентус је са 2:0 савладао Валенсију. Победе забележили Јунајтед, Бајерн и Лион.

Реал је био више него убедљив против неугодне екипе Роме, коју је савладао головима Иска и Бејла.

Мадриђани су до предности дошли у 45. минуту, када је Иско, који је заиста много претио у првом полувремену, постигао сјајан гол из слободног ударца.

У другом делу утакмице ређале су се прилике на обе стране, али значајно више пред голом Олсена, који је у неколико наврата успео да одлично интервенише и спречи убедљив пораз своје екипе.

Ипак до другог гола Реал је дошао када је Модрић феноменално упослио Бејла, који рутински савладава голмана Роме.

Коначних 3:0 поставио је Маријано, сјајним голом са дистанце у судијској надокнади. 

Јувентус је са 2:0 савладао Валенсију на гостовању.

Меч је чини се потпуно обележио судија Брих који је досудио три једанаестерца. Два пута је Пјанић био сигуран са беле тачке, док је најстрожу казну у надокнади промашио Парехо. Такође меч је обележило и сумњиво искључење Роналда, који је у дебију у дресу Јувентуса у Лиги шампиона провео само 30 минута.

Манчестер јунајтед је убедљиво са 3:0 тријумфовао на гостовању у Берну против Јанг Бојса, голове су постигли Погба у 35. и 43. минуту и Марсијал у 66. минуту. 

Манчестер сити поражен је на свом терену од Лиона са 2:1, стрелци за госте били су Фекир и Корнет, док је једини стрелац за сити био Бернардо Силва.

Бајерн је головима Левандовског и Санчеза савладао Бенфику на гостовању.

Московски ЦСКА је на гостовању Викторији Плзењ извукао бод у надокнади времена. Домаћини су водили 2:0 головима Крменчика у 29. и 41. минуту, а стрелци за госте су били
Шалов у 49. минуту и Власић из пенала у петом минуту надокнаде времена.

Резултати свих мечева:
Е група: Ајакс - АЕК Атина 3:0, Бенфика - Бајерн 0:2.
Ф група: Шахтјор - Хофенхајм 2:2, Манчестер сити - Лион 1:2.
Г група: Реал Мадрид - Рома 3:0 , Викторија Плзењ - ЦСКА Москва 2:2. 
Х група: Валенсија - Јувентус 0:2 , Јанг Бојс - Манчестер јунајтед 0:3. 

Овако су протекли сусрети:

22.50 - Крај меча, победа Реала над Ромом од 3:0.

22.49 - ГОЛ! Маријано постиже гол у судијској надокнади за предност Реала од 3:0. Након асистенције Марсела, Маријано у свом дебију за Реал постиже сјајан гол шутем са дистанце.

22.16 - ГОЛ! Реал води са 2:0 од 58. минута, стрелац је Бејл. Одличну лопту ка Бејлу послао је Модрић, а Велшанин веома мирно и готово рутински левом ногом постиже гол Олсену.

22.02 - Настављени су мечеви...

21.47 - Полувреме, резултати: Бенфика - Бајерн 0:1, Манчестер сити - Лион 0:2, Реал Мадрид - Рома 1:0 , Викторија Плзењ - ЦСКА Москва 2:0, Валенсија - Јувентус 0:1 , Јанг Бојс - Манчестер јунајтед 0:2.

21.45 - ГОЛ! Реал води од 45. минута, стрелац је Иско. Фантастично је фудбалер Реала извео слободан ударац са ивице шеснаестерца.

21.00 - Почели су мечеви у Мадриду, Манчестеру, Валенсији, Лисабону, Плзену и Берну.

20.55 - Познати су састави тимова Реала и Роме.

20.48 - Крај меча. Шахтјор и Хофенхајм одиграли нерешено - 2:2.

20.44 - Крај меча. Ајак се савладао АЕК са 3:0.

20.41 - ГОЛ! Ајакс води са 3:0 против АЕК-а. Стрелац је Таљафико у 90. минуту. Лопта је дошла до Таљафика на левој страни, он покушао да цетрира, али је лопта отишла ка голу и лобовала голмана АЕК-а и завршила у мрежи.

20.33 - ГОЛ! Шахтјор поново стиже до изједначења против Хофенхајма - 2:2. Стрелац је резервиста Мајкон у 81. минуту.Сјајним ударцем са око 23 метара Мајкон је савладао голмана противника. 

20.28 - ГОЛ! Ајакс води против АЕК-а са 2:0. Стрелац је Ван де Бек у 77. Тадић се сјајно ослободио чувара и упутио центаршут, Ван де Бек је био сам на другој стативи и закуцао лопту у мрежу.

19.58 - ГОЛ! Ајакс води против АЕК-а са 1:0, Таљафико је стрелац у 47. минуту. Нерес је центрирао са леве стране у шеснаестерац АЕК-а, на ту лопту натрчао и одлично шутирао аргентински леви бек, Таљафико.

19.56 - Почело је друго полувреме.

19.40 - Полувреме. Ајакс - АЕК 0:0, Шахтјор - Хофенхајм 1:2.

19.33 - ГОЛ! Хофенхајм води против Шахтјора са 2:1. Стрелац је Нордвејт у 38. минуту. Крамарић је извео корнер, Нордвејт је био највиши у скоку и ударцем главом погодио леве рашље.

19.22 - ГОЛ! Шахтјор долази до изједначења - 1:1. Стрелац је Исмаили у 27. минуту. Полуконтра домаћина, Лопта долази до Исмаилија на левој страни, који је улетео у казнени простор и сјајним ударцем матирао голмана Хофенхајма.

19.02 - ГОЛ! Хофенхајм повео против Шахтјора са 1:0.  Стрелац је Грилич у 6. минуту. Након пресеченог напада Битенкур је упослио Грилича који је улетео у казнени простор домаћина лопта је у казненом простору стигла до Грилича који је лобовао голмана и затресао мрежу. 

18.55 - Почели мечеви: Ајакс - АЕК и Шахтјор - Хофенхајм.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара